Login

CAPTCHA
Deze vraag dient om na te gaan of u een menselijke bezoeker bent teneinde spam inzendingen te vermijden.
1 + 2 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.

Geschenkenbeurs Wereldwinkel Eco & Fair

De eindejaarsperiode is de ideale periode om te kiezen voor een duurzaam of solidair kadootje voor vrienden en familie. In Herzele organiseert Wereldwinkel Eco & Fair een uitgebreide geschenkenbeurs tijdens de maand december. Eco&Fair is de gezamenlijke verkoopswerking van ’t Uilekot, Wereldwinkel Herzele en vzw Climaxi.

We verkopen verschillende producten uit Noord en Zuid, producten met een ecologische en/of sociale achtergrond, lekkere en vooral eerlijke producten die met respect voor mens en milieu gemaakt worden.

Nieuw dit jaar is de import van Griekse producten. Climaxi vzw wil de Grieken een hart onder de riem steken en biedt een Grieks feestpakket aan voor het jaareinde. Een geschenkbox met tomaten- en uienconfituur, kiwi, rodebietenspread en broodstengels bedraagt 17,50€. Bij grote bestellingen en voorverkoop (te bestellen tot 27/11) krijgt men korting. Naast de Griekse solidariteit voorzien we ook de mogelijkheid om een geschenkpakket te laten samenstellen door ons. Bezorg het secretariaat een richtbedrag en de mogelijke samenstelling van jouw kadopakket en wij maken er iets mooi van!

Een greep uit het gamma:  

(bio)wijnen via Fairwine en Oxfam, chocolade, nieuwe en tweedehandsboeken (fictie en non-fictie), kruiden van Loca Labora, koffie & thee van Oxfam, kLetterbier (Brouwerij De Graal), streekbieren van brouwerij De Ryck, Van Den Bossche en Slaghmuylder, sterke dranken zoals Pisco en Balegemse jenever, Bamlegemse advokaat, rum & fruitsap van Oxfam, geschenkmandjes, t-shirts, salopetten voor kinderen en juwelen allerhande van Ecassef, juwelen, bad- en schoonheidsproducten van Natyr, Afrikaans artisanaat, Palestijns servies, speelgoed, pickels en confituren van Sociale Werkplaats De Loods, loonse stroop via Tuinbouwschool Melle, Herzeels appelsap, (duurzame) menstruatiecups (Tante Rosa), handtassen van Gentmade,  …

 

De feestelijke opening is voorzien op vrijdag 4 december, met om 20u een receptie en om  21u een try-out van Krema Kawa.

Openingsuren winkel Eco & Fair:  dinsdag tot en met vrijdag van 10u tot 18u en zaterdag van 10u tot 17u. We zijn extra open op maandag 21/12 en 28/12.

Locatie: Groenlaan 39, 9550 Herzele.

Info en/of bestellingen: www.uilekot.org/contact , www.climaxi.be of 053/62 64 36.

Datum: 

zaterdag, 5 december, 2015 - 10:00 to donderdag, 31 december, 2015 - 18:00