Login

CAPTCHA
Deze vraag dient om na te gaan of u een menselijke bezoeker bent teneinde spam inzendingen te vermijden.
9 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.

Kaartjesactie GAS-boetes - openbaar onderzoek

De drie gemeenten van de politiezone Zottegem/Herzele/Sint-Lievens-Houtem werken aan een nieuw politiereglement op de Gemeentelijke Administratieve Sancties (GAS). Vooraleer hier ten gronde over te beslissen, wordt het ontwerp ter inzage gelegd in het Herzeelse gemeentehuis (Markt 20 in Herzele) bij de gemeentesecretaris of je kan het via deze weblink raadplegen.

Iedereen kan opmerkingen formuleren tot 30 november 2015 per brief aan het college van burgemeester en schepenen (Markt 20, 9550 Herzele).

't Uilekot laat kaartjes circuleren, met per kaartje 1 artikel. Op elk kaartje is er ruimte voorzien voor jouw commentaar. Wij wensen alvast te benadrukken dat bemiddeling bij GAS-boetes moet verplicht blijven als eerste stap.

Steek de ingevulde kaartjes tijdig binnen in jouw gemeentehuis, ten laatste op 30 november 2015. We nodigen ook mensen van Zottegem en Sint-Lievens-Houtem uit om dit te doen. Dezelfde kaartjes kunnen hiervoor gebruikt worden, maar dan wel binnen te steken in het gemeentehuis van jouw eigen gemeente.

Meer info of een pakket actiekaarten opvragen kan hier. Je kan er ook afhalen in ons café, Groenlaan 41, Herzele.

www.gasboetes.be

 

 

Datum: 

vrijdag, 13 november, 2015 - 11:00 to maandag, 30 november, 2015 - 16:00