Login

CAPTCHA
Deze vraag dient om na te gaan of u een menselijke bezoeker bent teneinde spam inzendingen te vermijden.
13 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.

Ferdi de Ville - De waarheid over TTIP

De waarheid over TTIP. In de recente geschiedenis heeft geen enkel handelsverdrag zoveel stof doen opwaaien als TTIP. De voorstanders beweren dat het TTIP voor een spectaculaire groei en nieuwe banen zal zorgen; de critici geloven daar niets van. In deze scherpzinnige analyse gaan Gabriel Siles-Brügge en Ferdi de Ville dieper in op de beweringen van zowel voor- als tegenstanders van het TTIP en geven ze een veel genuanceerdere voorstelling dan het beeld dat de krantenkoppen schetsen. Ferdi De Ville stelt zijn nieuwe boek hierover voor en krijgt vragen voorgeschoteld door David Dessers van Climaxi Vlaams-Brabant.

Een samenwerking met Climaxi vzw - afdeling Vlaams Brabant, Masereelfonds Leuven i.s.m. Climaxi, Oikos, Intal, Hart boven Hard Leuven, Oxfam Wereldwinkels en in kader van Human Ecology.

Datum: Di 19/04, 20 u

Locatie: Oratoriënhof – Leuven

Inkom adk: gratis inkom.

De combikaart Lezen in de Lente is geldig op alle 17 activiteiten en hier te bestellen. Het literair festival Lezen in de Lente heeft in het jaar 2016 het thema ‘Geloof’, met als baseline ‘Er is iets, desondanks, dat bestaat’. Volledig programma via www.lezenindelente.be

Datum: 

dinsdag, 19 april, 2016 - 20:00