Login

CAPTCHA
Deze vraag dient om na te gaan of u een menselijke bezoeker bent teneinde spam inzendingen te vermijden.
5 + 2 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.

Polletje Pallieter ~ literair-muzikale voorstelling

Polletje Pallieter is een samenwerking tussen twee duo's: Henk Bakker en Lukas Simonis (The X Static Tics) uit Rotterdam en Bart Maris en Sylvie de Pauw uit Gent. Met teksten uit Pallieter van de Belgische schrijver Felix Timmermans en Polletje Piekhaar van 'Rotterdammer' Willem van Iependaal maken ze een soort (live) hoorspel waarbij ze fragmenten van teksten van beide schrijvers gebruiken, soms gezongen, soms gesproken, met een muzikaal/geluidslandschap dat varieert van uitgeschreven stukken en liedjes tot ambient-achtige soundscapes en improvisaties in dienst van de vereiste atmosfeer.

Lukas, Henk en Bart kennen elkaar vanaf de vroege samenwerkingen van Fukkeduk en Dull Schicksal, met dit project krijgt de samenwerking een nieuwe adem. De klassiek geschoolde soprane Sylvie De Pauw tourde wereldwijd met I Fiamminghi, Collegium Vocale en HETPALEIS en vormt met trompettist Bart Maris, een ware muzikale avonturier en creatieve duizendpoot, een duo waarbij ze de raakvlakken tussen klassiek en jazz verkennen.

Datum: Zat. 23/04, 21u

Locatie: ’t Uilekot, Groenlaan 39, Herzele

Inkom adk: € 5 of combikaart twv € 20.

De combikaart Lezen in de Lente is geldig op alle 17 activiteiten en hier te bestellen. Het literair festival Lezen in de Lente heeft in het jaar 2016 het thema ‘Geloof’, met als baseline “Er is iets, desondanks, dat bestaat”. Volledig programma via www.lezenindelente.be

Datum: 

zaterdag, 23 april, 2016 - 21:00 to 23:00