Login

CAPTCHA
Deze vraag dient om na te gaan of u een menselijke bezoeker bent teneinde spam inzendingen te vermijden.
1 + 16 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.

Fikry El Azzouzi - Drarrie in de nacht

El Azzouzi schrijft columns en theaterstukken. Na zijn debuutroman Het Schapenfeest volgde in 2013 de roman De handen van Fatma. In 2015 werd hem de Arkprijs van het Vrije Woord toegekend voor zijn roman Drarrie in de nacht en zijn toneelstuk Reizen Jihad. “De jury van de Arkprijs vindt dat Fikry een moedige stem laat horen in de Nederlandstalige literatuur. Met een behendige pen en snijdende humor schetst hij het beeld van een generatie jongeren die zingeving en identiteit zoekt in onze samenleving. Fikry El Azzouzi gooit een wereld open die dichtbij is maar helaas voor velen onbekend.” 

Donderdag 28 april 2016 stelt Azzouzi in Bibliotheek Ninove zijn tweede roman Drarrie in de nacht voor. Vraag niet wat een Drarrie is, vraag liever wie Drarrie zijn. Vier jongeren dagen de nacht uit, maar die blijft onverstoorbaar. De nacht laat niet met zich sollen. Hij wacht geduldig af en slaat op het juiste moment meedogenloos toe.

Activiteit ism Bibliotheek Ninove

 

Datum: Don. 28/04, 20u

Locatie: Bibliotheek Ninove, Graanmarkt 12, Ninove

Inkom adk: € 5 of combikaart twv € 20.

De combikaart Lezen in de Lente is geldig op alle 17 activiteiten, te bestellen bij de lokale organisator of hier. Het literair festival Lezen in de Lente heeft in het jaar 2016 het thema ‘Geloof’, met als baseline “Er is iets, desondanks, dat bestaat”. Volledig programma via www.lezenindelente.be

Datum: 

donderdag, 28 april, 2016 - 20:00 to 22:00