Login

CAPTCHA
Deze vraag dient om na te gaan of u een menselijke bezoeker bent teneinde spam inzendingen te vermijden.
11 + 7 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.

't Uilekot naar De Grote Parade

Kom naar Brussel, naar de Grote Parade van Hart boven Hard. Samen tonen we dat deze samenleving anders kan! Zoveel mensen en verenigingen brengen elke dag zoveel concrete alternatieven in de praktijk: van repair cafés tot mensen in de zorg, van jeugdwerkers tot energiecoöperaties, van wereldwinkeliers tot openbare diensten.
Eén dag voor de lente laten we ons allemaal samen opmerken! Onze kleurrijke optocht wordt een stroom van alternatieven voor een samenleving met een plus! Die ‘plus’ staat voor verbinding en meer-waarde boven winst, als alternatief voor het minnetjes-beleid van besparen en polariseren.

  • Democratie is de som waarin iedereen meetelt

  • De nieuwe economie maken we samen

  • We gaan voor een klimaat in evenwicht

  • We halen onze rijkdom uit straffe basisvoorzieningen

  • Onze toekomst stopt niet aan de grens

Ben jij ook van de plus? Stap op 20 maart mee in de stroom! Je zal niet alleen zijn. Vorig jaar waren we al met 20.000! Hier vind je alle info. Help de stroom mee verbreden in jouw omgeving!

 

't Uilekot stapt ook op. Afspraak vanuit Herzele aan het station. Daar nemen we de trein om 12u48 richting Brussel-Noord. Je kan ook rechtstreeks naar ons komen, we spreken af aan station Brussel-Noord vanaf +- 13u30 (via uitgang Simon Bolivar). Zoek naar de Uilekotvlag. We lopen samen op met Climaxi vzw en hun brandweerwagen in blok 3.

 

Datum: 

zondag, 20 maart, 2016 - 12:45 to 18:00