Login

CAPTCHA
Deze vraag dient om na te gaan of u een menselijke bezoeker bent teneinde spam inzendingen te vermijden.
9 + 9 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.

Zomerterras juli & augustus

Het café en zomerterras van 't Uilekot vzw in de Gemeente Herzele is gedurende de maanden juli en augustus extra open: vrijdag en zaterdag vanaf 16u en op zondag van 14u tot 19 uur.

Met of zonder goed weer, wij maken het voor jou! Met een hart voor streek-, bio- en fairtradeproducten kunnen we het niet laten om naast lekkere drankjes ook wat eetbaar lekkers te voorzien. Tijdens de maand juli kan je mediterraanse hapjes bestellen en in de maand augustus kan je smullen van een Salade in a Jar, een lekkere salade in een glazen weckpot. Dit is een plezante en originele manier om met vrienden uit eten te gaan. Je hoeft ook niet lang te wachten, want wij zorgen dat we er altijd voldoende in voorraad hebben. Hou onze Facebookpagina in de gaten, zodat je op de hoogte bent van welke salade we in een bepaald weekend serveren. Hiernaast zorgen we uiteraard ook voor een aantal 'speciallekes'... check dus zeker het 'specials'-bord in ons café. 

In ons vast zomeraanbod zijn er de cocktails Mojito, Caipirinha en Picon Vin Blanc. Je kan (augustus) ook een lekker ijsje eten (chocolade, aardbei of vanille) van De Kaashoeve.

Dit alles in het kader van een mooi en sfeervol café. Op zonnige dagen kan je zelfs doen alsof je thuis bent: plaats dus gerust een tafeltje tussen de bloemetjes en de bijtjes buiten.

't Uilekot vzw, Groenlaan 39-41, 9550 Herzele.

Datum: 

vrijdag, 1 juli, 2016 - 16:00 to zondag, 28 augustus, 2016 - 19:00