Login

CAPTCHA
Deze vraag dient om na te gaan of u een menselijke bezoeker bent teneinde spam inzendingen te vermijden.
2 + 7 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.

Karl Van Deun en Ruben Machtelinckx - Shapes

Karl Van Deun is sinds de jaren 80 actief als gitarist, bassist, banjospeler en componist in allerlei groepen en in verschillende genres, gaande van jazz tot volksmuziek, Angelsaksische folk, rock, blues, bluegrass, western - swing, country, bigband, fingerpicking, enz. Als professioneel muzikant speelde hij in de jaren 80-90 met musici zoals Mal Waldron, Erwin Vann, Pierre Vandormael, Michel Hatzigeorgiou, Kurt Van Herck, Dre Pallemaerts, Philip Catherine, en vele anderen. Door gehoorproblemen (hyperacusis) moest Karl echter een stap terug zetten, hij bleef echter componeren en spelen. In 2006 bracht het Kurt Van Herck trio de cd "Le Mariage" uit als eerbetoon aan Karl Van Deun, met enkele composities van zijn hand.

Ruben Machtelinckx (1986) is een prominente en actieve jonge muzikant in de Belgische creatieve muziekscene, speelt in bands als Linus, Machtelinckx / Jensson / Badenhorst / Wouters, Ifa y Xango Tentet en anderen ... Hij bracht 2 bejubelde albums (Faerge / Flock) uit met zijn kwartet met Hilmar Jensson, Joachim Badenhorst en Nathan Wouters. Faerge werd uitgeroepen tot "beste Belgische jazz release" door Knack in 2013. Hij is ook lid van Linus, een duo met saxofonist Thomas Jillings die regelmatig werkt met internationale gastmuzikanten. Hun laatste album met ECM violist Nils Økland en Nils Van Heertum werd geprezen door de internationale pers.

‘Ask Me - Don't Ask me’ was het eerste duo-album van beide heren, hun nieuwe telg ‘Shapes’ is volledig akoestisch en wordt voorgesteld in 't Uilekot vanaf 21u op zaterdag 29 oktober 2016.

Inkom: €9 (€7 voor leden 't Uilekot of lage inkomens).

Locatie: 't Uilekot vzw, Groenlaan 39, Herzele.

Zitplaats reserveren via ons contactformulier.

 

Datum: 

zaterdag, 29 oktober, 2016 - 21:00 to 23:00