Login

CAPTCHA
Deze vraag dient om na te gaan of u een menselijke bezoeker bent teneinde spam inzendingen te vermijden.
14 + 2 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.

Film 'Somer'

Victoria Deluxe heeft zijn eerste langspeelfilm uit. Centraal in de film staat de zoektocht naar hoe gewone mensen, niet op een stereotiepe of karikaturale manier, maar wel op een existentieel verrassende manier kunnen worden neergezet.

Met SOMER brengt de sociaalartistieke organisatie Victoria Deluxe zijn eerste langspeelfilm uit. Ondersteund door coproducent Potemkino, verbleef de 50-koppige cast en crew in juli 2015 een maand lang op een camping aan de Belgische kust. Tien maanden later was de film klaar.

Gezinnen, jonge koppels en pubers zakken in de zomer van 2015 af naar een camping aan de Noordzeekust, al dan niet noodgedwongen. SOMER is een ontroerende feelgood movie, over hoe mensen op een veerkrachtige en humoristische manier omgaan met elkaars onhebbelijkheden en supporter worden van elkaars dromen. Centraal in de film staat de zoektocht naar hoe gewone mensen, niet op een stereotiepe of karikaturale manier, maar wel op een existentieel verrassende manier kunnen worden neergezet. "Een Ensoriaanse mozaïek van gezinnen en drarries op een camping aan zee."

Inleiding door een aantal acteurs uit de film.

Locatie: 't Uilekot, Groenlaan 39, Herzele.

Inkom: €4 (incl. versnaperingen).

 

SOMER - trailer from Victoria Deluxe on Vimeo.

Datum: 

donderdag, 15 december, 2016 - 20:00 to 22:00