Login

CAPTCHA
Deze vraag dient om na te gaan of u een menselijke bezoeker bent teneinde spam inzendingen te vermijden.
6 + 2 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.

Skordatura Punkjazz Ensemble

Skordatura Punkjazz Ensemble werd opgericht in 2005 door Thomas Vanhauwaert (keys), Sebastiaan Vekeman (drums), Joshua Dellaert (bas) en Jakob Haghebaert (gitaar).

Elektronisch, rauw en ongeschoren, kregelig van aard maar met een diepgang die menig trog verraadt. Muziek, geschreven door henzelf, uitgevoerd voor de luisteraar, reeds sporen verdiend en nagelaten, en steeds op zoek naar plaats voor meer. Muziek als hekeling en heling van het oneindig aantal voorgeschreven subgenres en de voorvechters ervan, zonder de voorvaders te niet te doen, jazz als verdoofd in oren van improvisatie en experiment met aandacht voor het onwezenlijke. Aka Moon, Fieldwork, Greetings from Mercury, Steve Lehman, Vijay Iyer, Steve Coleman, Wayne Shorter, ... wezen de weg.

Hun debuut, getiteld "How to chase a minute in one second", verscheen in 2014. De tweede CD "Empty the Headbin" verscheen op 28 april 2016, met een eerste releaseconcert in de Handelsbeurs te Gent.

Winnaar Concourioso 2015, winnaar jazzconcours Comblain-la-tour 2014, winnaar Citadelicprijs Muziekmozaïek 2013, selectie jong jazztalent Gent 2011 (Gent Jazz).

Op zaterdag 25 maart 2017 stellen zij hun nieuwe CD voor in 't Uilekot vanaf 21u.

Inkom: €9 (leden €7).

Locatie: 't Uilekot, Groenlaan 39, Herzele.

Datum: 

zaterdag, 25 maart, 2017 - 21:00 to 23:00