Login

CAPTCHA
Deze vraag dient om na te gaan of u een menselijke bezoeker bent teneinde spam inzendingen te vermijden.
11 + 7 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.

Annelies D'Hulster - Nooit meer thuis

Annelies D’Hulster studeerde Moraalwetenschappen en Ontwikkelingssamenwerking. Ze was coördinator van VIA vzw, die internationale interculturele uitwisselingen organiseert. Ze werkte als vrijwilliger in Zuid-Afrika, Oeganda, Tanzania en Peru. De afgelopen jaren schreef ze ook voor Mo.be en deredactie.be.

Over ‘Nooit meer thuis’, haar debuut: Annelies D’Hulster stapte mee in het verhaal van de duizenden West-Afrikaanse migranten die jaarlijks ons continent bereiken. Ze reisde in haar eentje door Gambia, Senegal en Mauritanië, trok door Mali en Burkina Faso tot aan de woestijn van Agadez in Niger. Samen met de migranten kroop ze door het oog van de naald. Nooit meer thuis beschrijft de harde werkelijkheid die de migranten op de zandwegen van het donkere continent beleven.

Annelies leest uit haar boek voor en vertelt over haar ervaringen. Na de voorstelling krijgen de aanwezigen een gratis drankje aangeboden in de foyer.

Dit is een activiteit in samenwerking met GROS Herzele.

Datum: Don. 06/04, 20u
Locatie: De Wattenfabriek (mediabox), Solleveld 35, Herzele
Inkom adk: € 5 of combikaart twv € 20. 

Zitplaats reserveren kan via het contactformulier.

De combikaart Lezen in de Lente is geldig op alle activiteiten. Het literair festival Lezen in de Lente heeft in het jaar 2017 het thema ‘Alles moet weg’.

Het volledig programma via www.lezenindelente.be.

Datum: 

donderdag, 6 april, 2017 - 20:00 to 22:00