Login

CAPTCHA
Deze vraag dient om na te gaan of u een menselijke bezoeker bent teneinde spam inzendingen te vermijden.
5 + 3 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.

Repair Café Herzele & Kledingruilbeurs

Op zondag 13 augustus kan je tussen 13u en 17u aan 't Uilekot terecht voor een Repair Café én een gezellige kledingruilbeurs.

Wat doe je met een stoel met een kapotte poot? Een broodrooster die niet meer werkt of jouw computer die het niet meer doet? Alvast niet weggooien! Repareer of laat ze repareren in het Herzeelse Repair Café. Dit is een gratis bijeenkomst waar mensen (samen) spullen herstellen. Het werkmateriaal en de know-how zijn aanwezig, jij brengt gewoon je kapotte voorwerp mee naar de reparateurs. Je kan meehelpen of kijkt toe hoe ze jouw voorwerp proberen te repareren. Tussendoor kan je genieten van een lekker drankje. Voor een reparatie betaal je een vrije  bijdrage.

Hiernaast gaat er ook een Swishing door, een gezellige kledingruilbeurs waarbij je tweedehandskledij (in goed staat) meebrengt en op de daarvoor voorziene plaats legt of hangt. Anderen brengen dit ook mee. Onderling kunnen jullie ruilen en passen en meenemen wat je graag hebt/ziet. Wat is mogelijk: juwelen, accessoires, ceinturen, allerlei soorten kledij, knoppen, ...

Heb je zin om jouw garderobe eens te veranderen? Is jouw kledingmaat of smaak veranderd? Wil je een miskoop kwijt en doe je hier graag een ander een plezier mee? Hou je graag rekening met jouw portemonnee én het milieu? Kom je graag eens buiten en wil je anderen in een gemoedelijke sfeer ontmoeten? Dan is de kledingruilbeurs iets voor jou!

Deelnamevoorwaarden:

Meebrengen: max. 1 grote winkelzak met accessoires en kledij. Van kledij is alles toegelaten: mannen-, dames- en kinderkledij, maar het dient wel nog in goede staat te zijn (geen gaten, scheuren of slijtageplekken).

Meenemen naar huis: max. 1 grote winkelzak

=> Heb je op het einde nog kledij die je kwijt wilt? Laat het gerust achter, wij bezorgen het als gift aan de Herzeelse kringwinkel!

 

Hoe werkt het?

We voorzien verschillende tafels en rekken voor de verschillende maten: xs, s, m, l, xl, xxl, xxxl en een tafel voor de accessoires.  

Je kan jou aanmelden aan de bar met jouw winkelzak (of iets anders waarin jouw kledij zit). Bij de betaling van jouw deelnamegeld (€3) krijg je alvast een welkomstdrankje. Tussen 13u en 14u kan je jouw kledij en accessoires (sjalen, mutsen, wanten, juwelen,…) per maat en/of per soort sorteren op de daarvoor voorziene tafels. We staan klaar als je hulp nodig hebt. Tussen 14u en 16u gaat het ruilen zelf van start.

Locatie: ’t Uilekot vzw, Groenlaan 39, 9550 Herzele.

Deelname: €3 (incl. welkomstdrankje).

Deze activiteiten gaat door in het café van vzw ‘t Uilekot, Groenlaan 39, Herzele; van 13u tot en met 17u.

 

Datum: 

zondag, 13 augustus, 2017 - 13:00 to 17:00