Login

CAPTCHA
Deze vraag dient om na te gaan of u een menselijke bezoeker bent teneinde spam inzendingen te vermijden.
1 + 3 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.

Geschenkenbeurs Eco&Fair

Eindejaar is de ideale periode om te kiezen voor een sociaal of ecologisch kadootje voor vrienden, kennissen en familie. In Herzele organiseert de winkel Eco&Fair haar jaarlijkse geschenkenbeurs. In de maand december is er een ruimer aanbod aan eetwaren, drank en artisanaat.

Naast de traditionele bio- en fairtradeproducten is er dit jaar ook een grote keuze aan streek- en biobieren. Niet alleen de bieren van Brouwerij De Ryck en Van Den Bossche zijn er vertegenwoordigd, ook de bieren van brouwerij Slaghmuylder, De Graal, Gemeldorp, Gageleer, Dupont, Jessenhofke, Leireken, Silly, Quintine, … kan je kopen.
 

Een greep uit het gamma:  

(bio)wijnen, chocolade, nieuwe en tweedehandsboeken (fictie en non-fictie), koffie, thee, kLetterbier, streek- en biobieren, sterke dranken zoals Pisco, rum en Balegemse jenever, fruitsap, t-shirts, juwelen, bad- en schoonheidsproducten van Natyr, Afrikaans artisanaat, Palestijns servies, speelgoed,  pickels en confituren van Sociale Werkplaats De Loods, perenstroop en krieken van Pajottenlander, Herzeels appelsap,  …

De feestelijke opening van de Geschenkenbeurs is voorzien op vrijdag 8 december, met om 20u een receptie en om  21u een concert van Bugari Express.

De Geschenkenbeurs is doorlopend open van zaterdag 9 tot en met zaterdag 30 december (gesloten op maandag en zondag). Wie wenst kan op verzoek een bierpakket of ander geschenkpakket laten samenstellen.

Openingsuren:  dinsdag tot en met vrijdag van 10u tot 18u en zaterdag van 10u tot 17u. 

Locatie: Eco&Fair, Groenlaan 39, 9550 Herzele.

Info en/of bestellen via ons contactformulier of 053/62 64 36.

Datum: 

zaterdag, 9 december, 2017 - 10:00 to zaterdag, 30 december, 2017 - 17:00