Login

CAPTCHA
Deze vraag dient om na te gaan of u een menselijke bezoeker bent teneinde spam inzendingen te vermijden.
1 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.

Jeugdwerking 't Muizekot: sociaal, ecologisch én plezant!

Wat … ?!

Eenmaal per maand op zondag tussen 14u en 17u of tijdens de vakantieperiodes van 9u tot 17u, organiseert ‘t Muizekot speelse jeugdactiviteiten. Het is een jeugdwerking die o.a. doorgaat in een echte Tram; een vaste stek waar kinderen  meer doen dan spelen alleen. Waar ze al spelende iets bijleren: over de natuur, over muziek, over andere mensen en andere landen, de grote en kleine wereld rondom ons. Knutselen, filmpjes kijken, ‘t milieu, koken, sport en spel, filosoferen, fantaseren, ravotten, uitstapjes, ...
 
Wat is ’t Muizekot?
’t Muizekot is de naam van een jeugdbeweging die zoveel mogelijk ecologisch te werk gaat, met een grote sociale knipoog en zeer plezante activiteiten. Aandacht voor ieder kind, een hart voor de natuur, jezelf en de omgeving.
Voor alle meisjes en jongens tussen de 5 en 14 jaar.
 
Als lid...
... krijg je elke maand een nummerke van het tijdschrift de Uilenbulletijn en een persoonlijke uitnodiging bij de 
volgende activiteiten. Je krijgt korting op grote uitstappen en de andere jeugdcursussen in ‘t Uilekot. Je krijgt ook een eigen tienrittenkaart, per activiteit krijg je dan een stempel; als deze kaart vol is, ontvang je een kleine verrassing!
 
Hoe word je lid?
Lid worden voor 1 jaar kost je 5 euro. Wordt het volledige gezin lid, dan kost dat 35 euro.
Overschrijven met de vermelding “Muizekot, naam kind(eren), geboortedatum” op het rek. nummer  van ‘t Uilekot 001-0597918-86. Groenlaan 39, 9550 Herzele. 
 
Tip!
 
‘t Uilekot organiseert ook jeugdcursussen zoals leuk speeltheater, muziek, bloemencrea voor jongeren, …
 
Tijdens vakantieperiodes organiseren we speelse vakantiespeelpleinen. Hiervoor betaal je elke dag een inkom, die fiscaal aftrekbaar is. Ouders kunnen dit via de belastingen grotendeels terugvorderen. 
Het tweede kind betaalt de helft van de prijs, het derde kind komt gratis. 
 
Lidgeld (de zondagse activiteiten) valt hier wel niet onder, de betaling van kampen, uitstapweekends en vakantiespeeldagen wel. 
 
Heb je nog bijkomende vragen? Lid worden, waar moet het medisch attest naar toe, … ? 
Mail naar tuilekotATgmail.com of kom met je kind(eren) langs voor een gratis probeernamiddag.
Check zeker ook onze activiteitenpagina op deze website om te zien welke activiteiten we organiseren de komende maanden! 
 

Tags: