Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Feestelijke opening Geschenkenbeurs

6 december 2019 @ 19:30 - 21:30

Wie op zoek is naar een cadeau of zichzelf eens goed wil verwennen kan van zaterdag 7 december tot en met dinsdag 31 december terecht op de Herzeelse Geschenkenbeurs van de coöperatieve winkel Eco & Fair.

Deze winkel steunt een rechtvaardige en ecologische wereld door producten te verkopen via een zo kort mogelijke keten. Je vind er kwaliteitsproducten met een ecologische en sociale meerwaarde. Tijdens de maand december zijn er extra producten in huis: alle Herzeelse dranken (bieren De Ryck, Vanden Bossche, limoandes Tillies,…), een wereldassortiment aan kruiden, etherische oliën, florale waters, 25 soorten Franse thee van een bezet bedrijf, zongerijpte Italiaanse en Griekse producten, homemade nestkastjes, cadeaudozen van Bijengaard, een selectie antiquarische boeken, kookboeken, literatuur- en non-fictieboeken, wenskaarten, keramiek, keukengerei,…

Het vaste assortiment bio-, streek- en fairtradeproducten bestaat uit snoepgoed, chocolade, pralines, koffie, fruitsap, witte en rode wijnen, bubbels, rum, jenevers, advocaat, bieren, chips, allerlei soorten pasta, tomatensauzen, olijven en olijfolie, pesto, tapenades, confituren, kruiden, specerijen, azijnen, balsamico, rijst, …
Wie wenst krijgt advies bij zijn zoektocht naar aangepaste bieren en wijnen en op vraag kan je er ook een aantal proeven. Ben je gehaast dan kan je ter plaatse een cadeaumand (laten) samenstellen. Bij keuzestress is er de handige cadeaubon Eco & Fair, waarbij je het aankoopbedrag vrij kan kiezen vanaf €15. Ook verenigingen of KMO’s kunnen op vraag een bestelling plaatsen. We bekijken dan samen wat er mogelijk is.
Alle info en openingsuren kan je hier bekijken.

Er is een feestelijke opening voorzien op vrijdag 6 december. Van 19u30 tot 21u30 is er in de winkel een receptie met proevertjes. Wie wenst kan alvast snuisteren in het cadeautjesaanbod en iets aankopen. Om 21u is er een klezmerconcert door Halva in het café van ’t Uilekot. Meer info hier.

Gegevens

Datum:
6 december 2019
Tijd:
19:30 - 21:30
Evenement Tags:
,

Organisatoren

Eco & Fair cvba-so
’t Uilekot vzw
Climaxi vzw
Wereldwinkel Herzele

Locatie

Eco & Fair cv
Groenlaan 39
Herzele, 9550 België
+ Google Maps
Telefoon
053626436
Bekijk de site van Locatie

Gegevens

Datum:
6 december 2019
Tijd:
19:30 - 21:30
Evenement Tags:
,

Organisatoren

Eco & Fair cvba-so
’t Uilekot vzw
Climaxi vzw
Wereldwinkel Herzele

Locatie

Eco & Fair cv
Groenlaan 39
Herzele, 9550 België
+ Google Maps
Telefoon
053626436
Bekijk de site van Locatie