Raad Van Bestuur

De vzw van ’t Uilekot heeft vrijwillige bestuursleden die een vinger aan de pols houden rond financiële zaken en personeel.

Stuurgroep

Café

’t Uilekot heeft als trefpunt een tweedehandsboekencafé. Wij organiseren er een sappige culturele programmatie met concerten, lezingen, literaire activiteiten, vrij podium Bluesy Jams, tweewekelijkse djembésessies, … Heb je interesse om dit mee te organiseren, dan heten we jou als lid van de vzw welkom in onze maandelijkse stuurgroep. Geef ons dan zeker een seintje.

Tuin & Infrastructuur

We zoeken regelmatig vrijwilligers die handig zijn in het opknappen van allerlei praktische werkjes. Ben je een handige harry of harriette? Heb je groene vingers en interesse om onze tuin wekelijks of maandelijks te onderhouden? Geef ons een seintje via het contactformulier.

Boekenwerkgroep

In ons café en in de stock vind je een groot aantal tweedehandsboeken te koop. We organiseren regelmatig literaire activiteiten waarbij we auteurs en boeken in het zonnetje zetten. Elk jaar is er op 1 mei FEEST van het BOEK, een literair evenement met auteurslezingen, een concert en een 10 tal boekenkramen (tweedehandsboeken). Verkopers kunnen hiervoor ons contacteren via het contactformulier

Eco & Fair

Eco & Fair is een coöperatieve winkel waarvan ’t Uilekot, Wereldwinkel Herzele en vzw Climaxi oprichtende A-aandeelhouder zijn. Hiernaast zijn er ook individuen die B-aandeelhouder zijn. De winkel is gehuisvest op Groenlaan 39 te Herzele en verkoopt bio-, fairtrade, streek- en coöperatieve producten en is geopend van dinsdag tot vrijdag van 10u tot 18u en op zaterdag van 10u tot 17u.

Via de webshop www.ecofair.be kan je kennismaken met een aantal solidariteitsproducten die we rechtstreeks importeren. Je kan er jou ook registreren als aandeelhouder.