Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Finissage Expo, Jan De Lichte door Don Fabulist, Bluesy Jams

15 september 2019 @ 16:00 - 21:00

*** 15u tot 20u: Finissage van de expo ‘Ook de afbreker bouwt op
We openen op zondag 15 september voor de laatste keer (in Herzele) de deuren van onze expo over verzet in de Denderstreek (in de tram op ons buitenterrein) en zorgen voor een ludieke receptie met een natje en een droogje, met dank aan projectsponsor Eco & Fair.
 
*** 16u: Jan De Lichte gebracht door Don Fabulist
Verhalenverteller Don Fabulist brengt een verhaal over de crimineel en bendeleider Jan De Lichte. Wikipedia: “Jan de Lichte (Velzeke, 1723 – Aalst, 1748) was een Vlaams crimineel en bendeleider. Gedreven door armoede en gebrek tegen de achtergrond van de Oostenrijkse Successieoorlog ging hij samen met kameraden over tot diefstallen, overvallen en uiteindelijk moord.”
 
*** 17u: Bluesy Jams
Het maandelijks vrij podium voor muzikanten gaat opnieuw van start. Neem je als muzikant voor de eerste maal deel, vraag dan bij het arriveren naar Alex of Marc. Of geniet je liever van de gezellige muzikale sfeer? Dat kan en graag zelfs, want muzikanten spelen het liefst voor een aangenaam publiek.
Gratis inkom.
 

Dit is een activiteit in kader van het project ‘Ook de afbreker bouwt op’ mogelijk dankzij de steun van de Vlaamse Overheid en in samenwerking met verschillende partners. De expo reist hierna verder naar Geraardsbergen, Erpe-Mere, Aalst en Ninove.

Gegevens

Datum:
15 september 2019
Tijd:
16:00 - 21:00
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, , ,

Gegevens

Datum:
15 september 2019
Tijd:
16:00 - 21:00
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, , ,