, ,

Inschrijving strip- en boekenmarkt 1 mei 2024

Op woensdag 1 mei 2024 (Dag van de Arbeid) organiseert de boekenwerkgroep van ’t Uilekot het literair evenement Boekmei (thema ‘maatschappij en politiek’). Voor de boekenmarkt op deze dag verwelkomen wij graag boek- en stripverkopers (10u – 18u). Jouw verkoopmateriaal bestaat hoofdzakelijk uit nieuwe of tweedehandsboeken of strips. Oude en historische papierwaren zoals postkaarten, landkaarten,… kunnen ook. Deze activiteit kadert in het project Goed Geboekt.

De boekenmarkt is open van 10u tot 18u (opzetten vanaf 9u). Jouw deelname is gratis, je ontvangt als standhouder 2 drankbonnetjes en je kan jouw kraam opstellen tussen 9u en 10u. Na het opstellen dien je jouw auto te parkeren op de Groenlaan. Je zorgt zelf voor overdekking (bvb. grote plastic) om jouw verkoopwaar te beschermen. De inkleding van jouw stand laten we aan jou over (bvb. zelf plooitafel, stoel of decoratie meebrengen).

Inschrijven is nodig en gaat via dit registratieformulier. Je krijgt een automatische bevestiging op het e-mailadres dat je opgeeft in het formulier.

Locatie: ’t Uilekot vzw, Groenlaan 41, Herzele.

In de namiddag zijn er tussen 14u en 18u auteurslezingen en er zal ook drank- en eetverkoop zijn. Meer info hierover volgt nog.