Plosj Boem Patat: tuinterras, muziek en hapjes

Boem van muziek en patat van eten. Waar is die plosj? In hartje Herzele, halfweg de Groenlaan, vind je temidden van een kleine groene oase ons café en terras. Het valt niet meer te ontkennen… we hebben ‘probably’ het schoonste terras van Herzele! Kom naar vzw ’t Uilekot en waan jou op congé: genieten van fluitende vogeltjes, sociale contacten, zondagse liveconcerten, lekkere hapjes en verfrissende mocktails en cocktails.

Heb je een klein hongertje, ga dan voor foodsharing met vrienden en familie en bestel een 1-meterslange tapasplank met bio-, fairtrade en streekproducten. Het is dan wel een lange plank, maar met hapjes uit de korte keten. Wij plaatsen die te midden van jouw tafel… en smullen maar! Zit je met een grote honger, dan kies je voor de plank voor 4 personen, dan eet je zeker en vast jouw buikje rond. Elke vrijdag zetten we een cocktail in het zonnetje.

We hebben in ons café (of bij goed weer op het terras) ook een infopunt ter beschikking met gratis toeristische info: fiets- en wandelkaarten van Herzele, flyers,…

Openingsuren café en terras in de maanden juli en augustus:

woensdag: 9u – 13u (marktdag)

vrijdag: vanaf 16u

zaterdag: vanaf 20u

zondag: 16u – 22u (liveconcert om 17u)

Locatie: Groenlaan 39 – 41 te Herzele

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.