Nieuwe COOP-actie via Eco & Fair cv

Eco & Fair webshop steunt een ecologische en rechtvaardige wereld door producten van Europese initiatieven te verkopen via een zo kort mogelijke keten. Daardoor komt er meer winst terecht bij de producent. Het zijn producten van initiatieven die bouwen aan een solidaire en faire wereld, kwaliteitsproducten die niet via de retailsector beschikbaar zijn en voeding die een ecologische en sociale meerwaarde heeft. De winst gaat naar organisaties die op dezelfde manier bezig zijn en vanuit die bezorgdheid actie voeren voor maatschappelijke verandering.

Er zijn producten van Griekse coöperatieven zoals Modousa, Greenland en Apo Kinou. Daarnaast zijn er ook de Italiaanse anti-maffia-producten van Libera Terra en Al Di La Dei Sogni aan, thee van de bezette Franse fabriek Scop-Ti, kuis- en verzorgingsproducten van Vio.me, een Griekse bezette fabriek. Draagtassen van Lesbos Solidarity aan, gemaakt van reddingsvesten door vluchtelingen en lokaal bier van onszelf, ’t Uilekot.

Van 1 tot 31 maart 2020 is er opnieuw de jaarlijkse importactie. Je kan jouw bestelling plaatsen via de webshop van Eco & Fair cv.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.