Cadeautjestijd

In de maand december zet de coöperatieve winkel Eco & Fair opnieuw lokale, (h)eerlijke en biologische producten in de kijker.

Wie op zoek is naar een cadeau of zichzelf eens wil verwennen kan van 10 tot 31 december terecht op de Geschenkenbeurs van de coöperatieve winkel Eco & Fair te Herzele. Wij steunen een rechtvaardige en ecologische wereld door producten te verkopen via een zo kort mogelijke keten. Je vind er kwaliteitsproducten met een ecologische en sociale meerwaarde. Naast de voedingsproducten van Oxfam-Wereldwinkels is er de eigen import van Italiaanse en Griekse specialiteiten (olijfolie, olijven, pesto, zeezout,…), kwalitatieve streekproducten en een ruim assortiment aan zuivel, groenten en fruit van lokale boeren. Een groot deel daarvan wordt biologisch geteeld.

Ben je gehaast dan vind je zeker jouw gading in de voorgemaakte cadeaumanden of kan je kiezen voor een leuke cadeaubon. Je kan ook een cadeaumand op maat laten maken: je geeft ons een richtbedrag en mogelijke invulling en we maken er iets moois van. Een bestelling doorgeven gaat via info@ecofair.be Ook in de maand december zetten we in op onze webshop www.ecofair.be Je kan er een selectie van onze producten en cadeaupakketten laten versturen naar het gewenste adres.

De feestelijke opening is voorzien op vrijdag 9/12. Vanaf 19u serveren we dan allerhande proevertjes en kan je alvast wat cadeau-inspiratie opdoen en de Expo ‘Tomato Revolution‘ bekijken. Om 21u is er in ’t Uilekot (gebouw ernaast, Groenlaan 41) een concert van Zulema door Frey Sturtewagen (gitaar en zang) en Gerry D’Haeyer (cajon en percussie). Inkom concert: €7 (€5 bij vertoon kasticket geschenkenbeurs).

De geschenkenbeurs loopt hierna nog verder tot en met 31/12. Openingsuren Geschenkenbeurs: dinsdag tot donderdag: 10u – 18u, vrijdag: 10u – 20u, zaterdag: 10u – 17u. Op zaterdag 17 en zondag 18/12 kan je ons ook op de Herzeelse kerstmarkt vinden.

Update: nog tot eind januari kan je op zolder de extra producten bekijken/kopen.