,

Gezocht: standhouders alternatieve avondmarkt

Op vrijdag 5 juli 2019 is er de jaarlijkse avondmarkt in centrum Herzele. ’t Uilekot organiseert dan aansluitend op haar buitenterrein een alternatieve markt. Wie interesse heeft om standhouder te zijn kan dit gratis doen, maar je dient zelf tafel, stoel, … en overdekking bij regenweer te voorzien. Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven bij Sarah via www.uilekot.org/contact De enige voorwaarde is dat jouw producten of dienstverlening een meerwaarde heeft: biologisch, ecologisch, fairtrade, lokaal, homemade, tweedehands, ontwikkelingssamenwerking, vierdepijler, vzw met sociale doelstelling,… De plaatsen zijn beperkt.

Opzetten kan vanaf 15u30, de markt gaat net zoals de traditionele avondmarkt van start om 17u.

Aansluitend is er om 20u30 een gratis concert van de groep van Pierre Velghe (FR), gekend van Voodoo Wild (tribute Jimi Hendrix). Meer info hier.


1 antwoord
 1. sabrina
  sabrina zegt:

  Hallo ik zou me graag inschrijven vr de alternatieve markt..ik heb ruim assortiment tweedehands boeken, kledij, accessoires en woon zelf in Herzele..zou meeste voor max 5 euro willen verkopen, er zitten wel zeldzame exemplaren tussen (bv stripcyclus met harde kaft die ik voor meer dan 5 euro verkoop, maar meeste zit zelfs onder de 5 euro)..
  Warms

  Sabrina

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.