Steun ons in tijden van Corona…

We leven in bizarre tijden. De (terechte) maatregelen omtrent het Coronavirus legt onze werking lam, met minder inkomsten als gevolg. Onze maatschappij gaat naar de knoppen door het autoritair gedrag. Regeringen prediken canons en leggen vooral de zachte sectoren inleveringen op. De opbrengst ervan gaat naar bedrijven, prestigeprojecten en zaken waar de bevolking weinig aan heeft. Het klimaat gaat naar de haaien en we werken ons ziek of zot.

We zitten allemaal in hetzelfde schuitje zegt men wel eens, maar men vergeet dat de ene met een luxe-cruiseschip vaart en de andere met een vlot. Rechts is een kleine hype geworden, maar zal zich ooit wel eens verbranden.

Ondertussen blijft ’t Uilekot de warme rots en toevlucht in de branding. Onze structurele subsidies zijn we al jaren kwijt. Wonder boven wonder (of liever: door veel inzet, steun en geploeter) overleven we en blijven we een thuis bieden aan kritische debatten, concerten, boekenactiviteiten… en fijne mensen achter en voor onze toog in het café en de winkel Eco & Fair.

Om dat vol te houden hebben we jouw steun nodig: die kan je geven door lid te worden of te blijven van onze vzw, door aandeelhouder te worden van de coöperatieve winkel Eco & Fair, een gift te doen, een vaste taak op te nemen als vrijwilliger of af en toe eens twee uur te komen helpen als vrijwilliger.

Jij en wij, we zijn meer dan ooit nodig!

Lid worden of blijven kan door over te schrijven op ons rekeningnummer BE63 8919 1400 1708. Het lidgeld voor een jaar bedraagt €15 sociaal tarief (student, gepensioneerde, werkloze,…), €25 standaardtarief (per persoon), €50 familielidmaatschap of €50 en meer als steunlidmaatschap. Mocht je een vrije gift op overschot hebben, alle duwtjes in onze rug, groot of klein, zijn meer dan welkom op datzelfde rekeningnummer.

Wie dat wenst kan een aandeel kopen bij de coöperatieve winkel Eco & Fair. Aandelen van deze winkel met sociaal oogmerk bedraagt €100 voor 1 aandeel. Wens je er meer te kopen, dan kies je voor een veelvoud van dit bedrag. Alle info en je registreren gaat via www.ecofair.be/cooperant

Dankzij jouw steun kunnen we onze werking met kritische, maar sappige activiteiten verder zetten. We zijn dweis mor welgezinjd!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.